pusss



idag har jag haft en mysig dag tillsammans med fina vänner, i skolan och sen på tjejkväll där livia lagade mat till oss. nu sitter jag här med mamma och pappa och tittar på biggest loser, favorit programmet, sedan ska jag fixa en kopp te med honung och kanske pussla lite!


påväg rakt ner mot botten


att få sitt hjärta krossaat




för några år sedan fick jag mitt hjärta krossat, rejält. det förföljer mig varje dag, känslan av att vara kär i någon som inte är kär i en tillbaka, känslan av falska förhoppningar och känslan av att vara ensam. jag är rädd, rädd för att bli så sårad igen och behöva ha så ont i hjärtat. varför ska något som hände för så länge sen förfölja mig än idag?

mums

idag sov jag länge, det behövdes verkligen. igår hade jag en fin dag med min fina vän mimmi. vi åkte pulka, pusslade, lagade mat och tittade på toy story 3. jag kände att jag behövde en lugn helg för att förbereda mig för nästa då det är fest som gäller! idag är det som alla vet första advent så jag och familjen har lyssnat på julmusik, bakat lussebullar och tittat på längdskidor. ttypiskt juligt och jag gillar´t :) ikväll ska jag bota ångesten med lite träning sen blir det tv hela resten av kvällen <3

tack hej, fuck dig

jag ska försöka börja skriva här igen, känner att det är dags och jag behöver verkligen ett ställe att skriva av mig på.
så jag gör ett försök igen,
puss

RSS 2.0