Sommarlov

Mitt sommarlov har börjat för flera dagar sen men det var först igår jag verkligen njöt av det. Började dagen med en stund i solen men efter en stund då min rastlöshet kom fram gav jag mig ut på en långpromenad istället, mycket bättre och skönare. Kom hem och umgicks lite med familjen för att sen fixa mig och mötta upp alla mina bästa tjejer. Massa prat och skratt blandades med alkohol och allt var så himla bra. Vid tio bestämde sig jag, tillan, Elin och Amanda att dra vidare så vi gick till bongo och mötte upp Elias, Kristian och Albin. Vi satt och tjötade, drack öl och njöt av sommarvärmen. Vid tolv gick vi allihopa till centrum och köttade. Efter dans, prat med lite för gamla män, alltför många daskningar på min rumpa och en mogen invit var det skönt att gå hemåt. Somnade skönt i sängen sen och för en gångs skull med ett leende på läpparna.



Bort härifrån

Har haft den värsta ångesten på länge idag och igår. Ärligt har jag flera gånger varit nära att spy upp all skit inom mig eller skära så djupt att allt slutar göra ont. Jag vet inte om det har att göra med att jag levt som värsta tjockisen senaste dagarna och ätit för att minska smärtan. I vilket fall gör allt så jävla ont och tårarna bränner bakom ögonlocken. Jag hade iaf mitt livs bästa dag på studenten, för verkligen glad hela dagen tills ångesten växte fram och det ömmande hjärtat gjorde sig påmind. Jag vet ärligt talat inte hur jag ska ta mig ur detta, helst av allt vill jag bara somna och vakna upp om tre veckor eller inte vakna alls.


vill inte

fyhelvete vad det gör ont, jag vill inte lämna det bästa som hänt mig. den största delen av mitt hjärta och min bästa vän, jag ska fan bli gammal med dig!

image description

Jobbigt

Sitter med tårar rinnande nerför kinderna och försöker förstå. Överallt på Facebook och twitter finner man bilder och sorliga avsked till han som valde att ta sitt liv. Han som valde att lämna allt för något han tror är bättre. När jag ser alla hans vänner som sörjer och mår dåligt får jag ont i hela kroppen. Hur kan jag har varit så egoistisk att jag flera gånger har varit nära att fly härifrån. Jag har oändligt många gånger planerat och bestämt hur jag ska genomföra min flykt men det var alltid något som stoppade mig. Kärleken. Kärleken för min familj och för mina älskade vänner. Jag vill inte se dom lida, jag vill inte att dom ska må dåligt över ett beslut jag tagit. Därför valde jag att leva, att leva det livet jag är ämnad för. Tack vare kärleken kämpar jag dagligen och varje gång en vän är lycklig får jag energi till att kämpa en dag till


stolt vän över världens finaste




sen ramlade jag ut såvitt jag vet

har haft några riktigt fina dagar denna vecka. Måndag och tisdag var det balen som gällde, drack massvis med alkohol hela dagarna och njöt av bra sällskap. Onsdag spenderades i sängen, sliten som fan, med en stor godispåse. I torsdag åkte jag fram och tillbaka till Eksjö två jävla gånger. Varför? Jo, först var jag tvungen att vara på sjukhuset halv åtta på morgonen för att svälja en kamera och få utrustningen jag skulle bära hela dagen. Åkte sedan hem för att åka tillbaka åtta timmar senare för att lämna tillbaka utrustningen. Seg dag. Igår började dagen med att alla treor på skolan möttes upp på vätterstrande för att umgås med lärarna. Vi spelade volleyboll och fotboll och bara hde det gött. Älskar mina klasskompisar. Kvällen började hos Amanda där vi förfesta och hade det hur bra som helst, fortsatte kvällen i stan där jag mest gick runt och log och umgicks med fina vänner. Ikväll är jag pået igen och ska snart bege mig till förfesten och sedan fortsätta kvällen med att dansa på något gott ställe. Det destruktiva och ätstörningstankarna påminner mig ständigt om hur ful och tjock jag är men jag försöker tänka på annat och hitills har jag hanterat det någorlunda bra. Albin är så glömd, jag har verkligen insett hur omogen han är och att jag är värd någon bättre. Allt känns bra och ikväll ska jag fortsätt att le och njuta av att jag tar studenten om sex jävla dagar!

bilder ifrån förra lördagen hemms hos lisa <3
image description
image description
image description

Stolt

Vaknar upp och känner lycka genom hela kroppen. En vecka kvar till studenten och jag börjar inse att jag borde vara stolt över mig själv. Jag går ut gymnasiet med fyra vg och resten mvg. Jag har tagit mig igenom fem veckors vård på sjukhuset. Jag har tagit steget till att flytta hemifrån och det känns mer än bra. Jag har avslutat en kompisrelation som gav mig så mycket men samtidigt fick mig att må ännu sämre. Det jag är mest stolt över är den personliga resan jag gjort den senaste tiden. Jag har växt upp och mognat till att bli vuxen och lärt mig ta egna beslut. Lycka är ett starkt ord som jag inte kommer känna till hundra procent förrän jag mår bra igen, men idag känner jag mig stolt. Stolt över mig själv och den resa jag har klarat av


Bara så länge det finns stjärnor över oss två

Kan någon berätta för mig hur man gör för att må bra?


En annorlunda smärta

Jävla skit människa. Aldrig i hela min vildaste fantasi kunde jag tänka mig att den personen som fått mig att inte vilja flytta skulle såra mig så jävla hårt. En kniv i ryggen, nu vet jag precis hur det känns. Sen att idioten inte ens kan prata med mig gör allt ännu jobbigare än vad det redan är, han borde stå för hur respektlöst hans beteende är och de orden han sa till mig. Ena sekunden står han och säger att vi såklart kommer ses även fast jag flyttar och en timme senare är han en helt annan människa och säga att han inte bryr sig ett jävla skit. Jävla skit människa



Fin helg

Haft en sjukt bra helg trots skitvädret. När fan ska sommaren komma på riktigt? Jag har druckit alkohol både fredag och lördag och imorgon och på tisdag är vi pået igen.

Fredag: började dagen med att fixa klart studentlakanen i skolan och sen få veta slutbetyget i etik och livsfrågor. Träffade sen min bästa Hanna för en kaffe och massa prat om allting. Efter det var det dags att förbereda kvällen. Tanken var att förfesta hos mig för att sen dra ut men det slutade med hemmafest istället. Sjukt go kväll trots vissa saker som hände i början av kvällen. Men kvällen va bra och slutade bäst. Vaknade redan vid sju efter bara tre timmars sömn jämte finaste a och vi spenderade några timmar i sängen och pratade om allt mellan himmel och jord.

Lördag: morgonen som började så bra med finaste pojken övergick till tårar och skrik efter massa skitsaker. Därför va det såklart alkohol som gällde igen på kvällen, en fylla löser allt. Spenderade kvällen med mina tjejer hos Lisa och hade det så kul, skitsnack och sexprat beskriver kvällen ganska bra. Min mage dödade mig dock i slutet av kvällen så va hemma redan vid tolv. Kröp ner ensam i sängen vilket aldrig är kul men somnade snabbt och med ett leende på läpparna.

Nu tittar jag på bb och taggar morgondagen, ska bli sååå himla bra!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/895829/images/2012/pic_205228768.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/895829/images/2012/pic_205228948.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/895829/images/2012/pic_205229040.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/895829/images/2012/pic_205229067.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/895829/images/2012/pic_205229070.jpg" class="image">


RSS 2.0