fortfarande min man


min man



jag vet vilken dy hon varit i




(gammal bild från mitt älskade öland, var förövrigt väldigt brun den sommaren)

Nu är julen slut på riktigt, allt firande är över och det gick över lika fort som julen kom. Jag och familjen skulle egentligen till mormor och morfar idag med det blev ändrade planer så istället har jag bara varit hemma. Har gjort världens godaste pizza, beställt hem sex and the city boxen, tittat på mysteriet på greveholm och sex and the city 2 och bara chillat. Veckan kommer att bestå av snowboard åkning, ska bli förjävligt skönt att ge sig ut i backarna och sedan blir det massvis med fika med vännerna. Att jag måste plugga tyska kommer jag förhoppningsvis glömma bort. Ikväll hade jag tänkt mig att jag skulle gå och lägga mig tidigt då jag senaste nätterna gått och lagt mig rätt sent eftersom jag pratat med en mycket fin pojke så tröttheten börjar kännas.

Just det, den där skiten med dagar och sånt börjar jag med igen sen när jag känner att jag vill och har lust! Vill njuta så mycket som möjligt av lovet och bara vila upp mig inför vårterminen :)

en räddare i nöden



sitter i mitt rum och lyssnar på favoriten petter. ska bege mig mot sävsjö för lite julfirande strax men tänkte säga hej först! fick världens finaste paket igår, bäst var biljettter till håkan i borås. cant wait!
ne, nu måste jag springa. lovar att bättra mig på upptadering fronten men vafan, det är ju jul
sorry för osammanhängande text men har lite bråttom, puss

everything for you

jag älskar min mamma och pappa <3






en räddare i nöden

orkar inte bry mig att jag upptaderat dåligt, det är jul och jag mår bra!
GOD JUL ♥

Dag 11: Mina syskon



En bror som fyller tjugo om en månad och som är mitt enda syskon. Det är svårt att med ord förklara våra relation, en typisk bror och syster relation. Men jag gillar honom ändå ♥

you made my day


väldigt fin bild som pappa tagit i slutet av håkan hellström konserten i ljungy, man ser mig stå längst fram med händerna format som ett hjärta. väldigt fin kväll ♥


Dålig upptadering dom senaste dagarna, har haft fullt upp med allt som har med julen att göra. Klä granen, lyssna på julmusik, julgodis och julklappar. Har även inte skrivit i den dära dag listan grejer men det var ändå bara "min tro "och det "hade jag på mig idag". Kort tror jag inte på allt det där med att Gud skapade jorden eftersom jag tror på evolutionen också men jag tror på att det finns någon högre makt, jag hoppas så iallafall. Imorgon får jag äntligen lov, även om hjärnan och kroppen redan tagit lov så ska det bli skönt med officiellt lov.
pussss

GRATTIS FINA!

idag fyller min fina vän Elin sjutton! jag hoppas hon får världens bästa dag, för det är hon värd ♥


..


Dag 08: Ett ögonblick

Vet inte riktigt hur jag ska tolka detta, men för mig är det väl ett ögonblick som satt sig fast i minnet. Jag har så sjukt många minnen och fina ögonblick som ligger mig nära hjärtat, sjukt många. Det senaste året har varit ett av de bästa åren på länge och jag har upplevt så otroligt mycket. Det finaste ögonblicket från i somras var kent konserten på peace and love. Min bästa vän stod jämte mig och grät och jag var själv nära till tårar, favorit låten spelades och jag kände sån otrolig lycka, även fast jag vet att vännen min grät av olycka. Vet inte varför, men varje gång jag ser tillbaka så får jag en varm känsla i kroppen


Dag 07: Min bästa vän




Jag har otroligt många fina vänner som jag gillar ganska mycket. Mina fina vänner som förgyller mina dagar, Tillan, Elin, Johan och Amanda är världens bästa. Jag gillar doom sååååååååhäääääääääär mycket, puss på er ♥
Men min bästa, bästa vän är mimmi, aka hurricane. Utan henne vore jag inte så mycket <3
JAG ÄLSKAR DIG!

whats the point?


Kom precis hem och har krypit ner under täcket. Har verkligen haft en fullspäckad dag. Började åtta med idrott B och planerade lite fint med tillan, sen var det kemi prov och det gick helt okej. Sen fysik en stund och sen åkte jag hem. Var hemma i tjugo minuter, sen åkte jag och pappa ner till stan och hårdtränade. Sen hem fort igen för att äta. Sen hämtade jag och mamma mimmi på akuten (?) för att åka till folkets park och se johnossi. DET VAR GRYMT! SÅ JÄVLA BRA som man säger när man heter Johanna. Dansade i två timmar och fick som vanligt bitch blickar och några knuffar, men vafan det är konsert och då ska man väl få dansa lite! Fick iaf trumpinnen av Oskar som jag sedan gav till mimmi och som vi fick signerad sen. Ett fimpmärke av John och en autograf av Oskar, fint som snus. Nu är jag väldigt trött och ska se om någon social människa vill prata med mig lite, orkar inte sova än och någon måste väl vara tråkig och vara hemma en fredagskväll. Nu babblar jag bara på lite men är forfarande så jävla glad efter konserten, finns inget bättre än att få dansa till live musik. Blir så jävla lycklig, längtar som fan till peace nu asså. Jag, tillan och elin på snuskcampingen och jag och elin i oskuldstältet, så fint! Ne, nu orkar jag inte hejdååååååååååååååååå
btw så fryser jag, kom och värm mig

mys


hallojj

oj, upptaderingen senaste tiden har visst varit alltifrån perfekt. men jag skyller på att jag faktiskt njuter av lovet och det nya året. sitter just nu på bussen och ska möta upp elin och sedan mimmi när hon slutat jobbet fõr att spendera kvällen på ett fik och snacka skit. låter perfekt tycker jag

Dag 6: Min dag

Med tanke på att jag inte har varit i skolan idag, huvudvärken från helvetet besökte mig inatt, så är min dag inte så jätte intressant. Skulle egentligen fikat med tillan och livvan men det fick jag ju ställa in tyvärr :( Har pluggat lite kemi till provet imorgon och ska plugga lite biologi till provet på måndag snart. Just det, har även slått in julklapparna jag köpte igår, nu är det bara några klappar kvar sen är jag klar! sjukt ointressant inlägg men mitt liv idag är sjuk ointressant så det speglar allt rätt bra faktiskt.
Nu ska jag lägga mig i sängen med en bok och en kopp te, mys

Dag 5: Vad är kärlek?



De här bilderna beskriver sådan kärlek jag saknar just nu..

man must dance



Sitter och skriver på min tyska läxa, försöker inbilla mig att jag efter tre månader redan är tyska expert. Men det går inte riktigt så bra. Ska skriva om ett tyskt band och jag har hittills skrivit en rad, bra jobbat Johanna.
Idag började jag dagen med Matte C nationella i fyra timmar och det gick sjukt dåligt, mitt mvg rök kan man lugnt säga. Humöret var inte på topp så drog till gymmet och sprang 12,5 km och tack vare endorfinerna efteråt kände jag mig lite mindre ledsen. Nu orkar jag faktiskt inte bry mig, jag har gjort mitt bästa och jag kan inte alltid var bäst på allt. Man kan inte vara perfekt. Men ska ändå snacka med min lärare och se om det är någonting jag kan göra, för jag vill verkligen ha ett bra betyg i mattekurserna!
Imorgon ska jag förhoppningsvis köpa första julklappen, sjukt dåligt av mig att inte köpt än men tiden har inte räckt till och jag har prioriterat annat, så att inte pappa dödar mig om han inte får många julklappar.

Ne, nu måste jag kemi eftersom jag har prov på fredag. Kul liv
pusss ♥



jag tänker på dig


Dag 3: Mina föräldrar




Dessa två människor är anledningen till att jag finns här idag, anledningen till att jag är den människan jag är. Jag har så otroligt mycket att tacka mina föräldrar för och jag älskar dom något oehört mycket. När jag är ledsen vet jag att jag alltid blir glad så fort jag ser dom, så fort jag får spendera min tid med dom.
Min Pappa är min bästa vän och jag har aldrig tråkigt med honom, även om vi bara gör något så enkelt som att titta på tv har jag ändå ett leende på läpparna. Tack vare min älskade pappa.
Min Mamma är även hon min bästa vän, men på ett helt annat sätt. Hon förstår mig och får mig alltid att må bra.
Gud vad jag älskar dom, finns inget här i världen som är bättre och som jag älskar mer.
Jag kan inte se ett liv utan dom, utan dom vore jag ingenting ♥
TACK, TACK FÖR ATT NI FINNS

vill bara höra dina hjärtslag


Dag 2: Min första kärlek

Hum, ärligt talat tror jag aldrig jag har varit med om riktig kärlek än. Inte den där jag älskar dig över allt annat kärleken utan bara pirret i magen och starka känslor. Om jag har missat något eller inte vet jag inte men även jag har dagar då jag önskar sängen inte vore så tom.
Men min första "låtsas" kärlek måste nog ha varit Andreas, var väl låg/mellanstadiet som vi gick från att vara tillsammans eller inte tillsammans fram och tillbaka, dag ut och dag in. Vi hade en typisk barn relation då vi egentligen nog inte gillade varandra utan var bara tillsammans för vi skulle. Men fan va kul vi hade, tillsammans med andra lekte vi alltid ryska posten eller tittade på skräck film och skrek så vi nästan väckte hela Lekeryd. Det var väldigt fina tider. Varför är kärleken inte så enkel nuförtiden också, man hade aldrig ont i hjärtat utan hade bara otroligt kul och njöt av allting.
 Önskar jag vore tio år igen

hej mitt vinterland




fiifan

dör lite på att petter är så jävla snygg och sexig

Dag 1: Om mig




Okej, det här är svårt. Antingen blir det att texten blir alltför tråkig eller att jag avslöjar allt för mycket.
Men iallafall.
Mitt namn är Johanna, fyller arton om cirka två månader och kommer då tillbringa mina helger dansandes överallt. Jag bor i en liten mysig by utanför Jönköping som heter Lekeryd men om sju veckor flyttar äntligen jag och familjen till en lägenhet i centrala Jönköping, alldeles jämte mina fina vän Tillan <3 Jag går andra året i gymnasiet, natur på Jensen Gymnasium, väldigt bra skola btw. Jag pluggar ganska lite om man jämför med andra människor men har väldigt lätt för att lära och har därför högsta betyg i majoriteten av alla ämnen. När jag blir äldre vill jag bli något som ger mig mycket pengar.
Jag är som lyckligast när jag får dansa, jag är en riktig festival människa. Vara äcklig, dansa, lyssna på musik och träffa nya människor passar mig som handen i handsken.
Jag är som olyckligast när jag är ensam, när hjärnan får gå på högvarv och de mörka tankarna tar över. Jag har en väldigt dålig självbild och kritiserar ofta det jag själv ser i spegeln. Jag älskar att umgås med min mamma och pappa, världens finaste föräldrar. Vi brukar pyssla, skratta eller titta på biggest loser.
Jag har världens snyggaste och bästa kompisar som förgyller mina skoldagar. Utan dom skulle jag varit nere på botten för länge, länge sedan.
Jag är nog en väldigt glad tjej utåt, positiv och älskar att ha kul och skratta. Flummig, knäpp och allmänt konstig. Jag tror att man antingen älskar eller hatar mig!

varför inte?

eftersom jag måste vara som alla andra så tänkte jag också köra på denna listan med början idag:

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


älskar bilden


the end

varför kan jag aldrig må bra? varför ska alltid de negativa tankarna styra min vardag?
jag vill kunna göra vad jag vill utan att må dåligt, kunna vara spontan och leva fullt ut.
jag orkar inte detta mer

men du finns kvar



sitter framför tv:n med tusen lager kläder och en filt, jag fryser. kollar på topmodel och kikar runt lite på bloggar. idag har jag varit i skolan för en fysik lektion, börjar gillar fysik mer och mer nu, och en spanska lektion. gick toppen båda två! ska börja skriva på en litteraturanalys om en stund och ta något att äta så jag orkar med det, en analys på fem sidor är inget jag lätt skriver ihop..

önskar du var här, vill bara höra dina hjärtslag

i got cocaine in my brain



idag har jag skrattat, skrattat, skrattat och skrattat. förlänger skratt livet så har jag nog idag blivit odödlig, men det var det värt :) efter skolan gick jag till gymmet och tränade lite, tog det relativt lugnt men lyckades ändå bränna några kalorier.
ikväll blir det bara att ta det lugnt, gå och lägga sig tidigt då det är upp tidigt imorgon för sista skoldagen innan helgen. nu kommer mamma och pappa hem så ska gå och ge dom en kram!
pusss

ljudet av ditt hjärta



jätte kul med -20 grader ute, mina näsborrar fryser ju fan ihop :(
kom precis hem och sitter nu i köket och kollar när pappa lagar mat och ska försöka skriva lite på min engelska uppsats som jag knappt börjat på. har för övrigt haft en hyfsad dag, allt blir så mycket bättre när jag spenderar mina dagar med världens bästa vänner ♥ pussssss
 
TAGGAR VI LÖRDAG ELLER!!

RSS 2.0